Nationale EntertainmentCard

De Nationale EntertainmentCard maakt al sinds 2007 tot volle tevredenheid gebruik van de diensten van Cadeaukaarten Nederland b.v. De Nationale EntertainmentCard is de vervanger van de papieren Nationale Platenbon. Cadeaukaarten Nederland heeft de volledige introductie begeleid op de kassasystemen van de diverse grootwinkelbedrijven en individuele winkeliers.
Ruim 4.000 verkooppunten zijn aangesloten op het systeem van Cadeaukaarten Nederland b.v. en ook webwinkels maken gebruik van de betaalmogelijkheden die het systeem biedt.
Diverse Payment Service Providers hebben een koppeling met het systeem van Cadeaukaarten Nederland en stellen hun klanten zo in staat de cadeaukaarten te accepteren via hun afrekensystemen. Cadeaukaarten Nederland verzorgt tevens de marketing en sales voor de Nationale EntertainmentCard.

NEC_Card_Design03_2012_RGB_HiRes

Nationale Bioscoopbon

Sinds April 2014 maakt ook de Nationale Bioscoopbon gebruik van het systeem van Cadeaukaarten Nederland b.v. Via het verkoopnetwerk wordt de Nationale Bioscoopbon aangeboden aan de consument. De Nationale Bioscoopbon is marktleider in de snel groeiende bioscoopmarkt en is inwisselbaar bij meer dan 150 bioscopen en filmtheaters. Deze zijn grotendeels rechtstreeks gekoppeld met het datasysteem van Cadeaukaarten Nederland.
Ook voor De Nationale Bioscoopbon verzorgt Cadeaukaarten Nederland de marketing en sales.
Eind 2015 heeft zij b.v. de spraakmakende marketingcampagne van de Bioscoopbon met Starwars verzorgd waarbij vier “branded Starwars” cadeaukaarten in de decembermaand via o.a. Primera verkocht werden. Deze actie was een groot succes.
Tevens verzorgt zij de marketingcampagnes in samenwerking met de grote Retail partijen zoals Primera, Bruna en AKO.

 

Vereniging Klassieke Zaken

De Vereniging Klassieke Zaken houdt het ledenbestand van de Klassieke Zaken Club (8.000 leden) bij op het systeem van Cadeaukaarten Nederland b.v. Via de ledenpas worden regelmatig marketingcampagnes gedaan waarbij de leden een bedrag op de kaart gezet krijgen die zij kunnen besteden bij de winkels van Klassieke Zaken. Naast de ledenpas geeft Klassieke Zaken in combinatie met de Nationale EntertainmentCard de Klassieke Zaken cadeaukaart uit. Deze cadeaukaart wordt verkocht via de winkels van de Vereniging Klassieke Zaken.

ResizedImage200134-Ledenpascadeaukaart klassieke zaken