Nationale EntertainmentCard en PlatenBon

De Nationale EntertainmentCard en de Platenbon maken al sinds 2007 tot volle tevredenheid gebruik van de diensten van Cadeaukaarten Nederland b.v. Cadeaukaarten Nederland heeft de volledige introductie begeleid op de kassasystemen van de diverse grootwinkelbedrijven en individuele winkeliers.
Ruim 9.000 verkooppunten zijn aangesloten op het systeem van Cadeaukaarten Nederland b.v. en ook webwinkels maken gebruik van de betaalmogelijkheden die het systeem biedt.
Diverse Payment Service Providers hebben een koppeling met het systeem van Cadeaukaarten Nederland en stellen hun klanten zo in staat de cadeaukaarten te accepteren via hun afrekensystemen. Cadeaukaarten Nederland verzorgt tevens de marketing en sales voor de Nationale EntertainmentCard en Platenbon. 

Nationale Bioscoopbon

Sinds April 2014 maakt ook de Nationale Bioscoopbon gebruik van het systeem van Cadeaukaarten Nederland b.v. Via het verkoopnetwerk wordt de Nationale Bioscoopbon aangeboden aan de consument. De Nationale Bioscoopbon is marktleider in de snel groeiende bioscoopmarkt en is inwisselbaar bij alle bioscopen en de meeste filmtheaters. Deze zijn grotendeels rechtstreeks gekoppeld met het datasysteem van Cadeaukaarten Nederland.
Ook voor De Nationale Bioscoopbon is Cadeaukaarten Nederland verantwoordelijk voor de marketing en sales.

Vereniging Klassieke Zaken

Klassieke Zaken houdt het ledenbestand van de Klassieke Zaken Club (5.000 leden) bij op het systeem van Cadeaukaarten Nederland b.v. Via de ledenpas worden regelmatig marketingcampagnes gedaan waarbij de leden een bedrag op de kaart gezet krijgen die zij kunnen besteden bij de winkels van Klassieke Zaken. Naast de ledenpas geeft Klassieke Zaken in combinatie met de Nationale EntertainmentCard de Klassieke Zaken cadeaukaart uit. Deze cadeaukaart wordt verkocht via de winkels van Klassieke Zaken.

Tresis b.v.

Via dochteronderneming Tresis b.v. wordt de afhandeling gedaan van de Shell waardecertificaten, de klantenservice en logistiek voor de Podiumcadeaukaart en de afhandeling en verwerking van de papieren versie van de Nationale Fietsbon.