Over Cadeaukaarten

In Nederland zijn inmiddels veel ondernemers met groot succes overgegaan op de digitale variant van de papieren cadeaubon.
De toetreding tot de giftcard markt van spelers zoals Primera, Post NL,  Bruna, Albert Heijn en talloze retailers in het petrol en supermarktkanaal heeft gezorgd voor een forse groei.
De verkoop van Giftcards  en Cadeaubonnen is gestegen naar 1 miljard Euro waar dat in 2009 nog 650 miljoen euro was. Een stijging van bijna 30%.

Cadeaukaarten Nederland

Het systeem van Cadeaukaarten Nederland BV is sinds 2007 actief op het gebied van het verwerken van cadeaukaart transacties. Inmiddels beschikken wij over een uitgebreid netwerk waarmee partijen die cadeaukaarten (willen) uitgeven, de mogelijkheid krijgen om snel, professioneel en flexibel hun eigen cadeaukaart in de markt te zetten. Hierbij maken wij, dankzij diverse partnerships, zoveel mogelijk gebruik van de bestaande kassa infrastructuur van de klant. Daarnaast hebben wij in eigen beheer een software oplossing ontwikkeld welke dienst kan doen als kassa oplossing om cadeaukaarten te verkopen of in te nemen.


Waarom Cadeaukaarten Nederland b.v.?

  • Ruim 50 jaar actief in de markt van cadeaukaarten met onze moederorganisatie SNP.
  • Alles in eigen beheer en ruime ervaring bij het introduceren van cadeaukaarten.
  • Hoge kwaliteit tegen scherpe tarieven.
  • Full service dienstenpakket waaronder kassa afhandeling, logistiek en service desks.
  • Verzorging website en orderafhandeling
  • Database in eigen beheer
  • Preferred partners zoals Tresis (logistiek en servicefuncties) en Ritense Interactive (online)
  • Begeleiding bij opzetten business-case
  • Ervaren professionals

Een sterke en ervaren partner

De dienstverlening van Cadeaukaarten Nederland is Full Service. Dit wil zeggen dat wij een kant en klaar pakket kunnen leveren voor bedrijven die een cadeaukaart op de markt brengen. Om dit product compleet aan te kunnen bieden werken wij samen met enkele preferred partners om inkoopvoordeel te behalen. Deze partners zijn onder meer Tresis (logistiek en servicefuncties),  Intersolve (koppeling met retail en PSP’s, ordersysteem), Ritense Interactive (online).

Tevreden klanten

De Nationale EntertainmentCard maakt al sinds 2007 tot volle tevredenheid gebruik van de diensten van Cadeaukaarten Nederland b.v.
Ruim 4.000 verkooppunten zijn aangesloten op het systeem van Cadeaukaarten Nederland b.v. en ook webwinkels maken gebruik van de betaalmogelijkheden die het systeem biedt.
Sinds April 2014 maakt ook de Nationale Bioscoopbon gebruik  van het systeem van Cadeaukaarten Nederland b.v.
De Vereniging Klassieke Zaken houdt het ledenbestand van de Klassieke Zaken Club (9.000 leden) bij op het systeem van Cadeaukaarten Nederland b.v.

 

Vrijblijvende offerte aanvragen »